1. ارزش ها و باورهای خود را در نظر بگیرید: قبل از داشتن رابطه زناشویی، مهم است که در مورد آنچه در رابطه زناشویی ارزش قائل هستید و نوع رابطه ای که می خواهید داشته باشید فکر کنید.
  2. مرزهای خود را بشناسید: مهم است که در مورد آنچه هستید و در رابطه زناشویی با آن راحت نیستید روشن باشید.
  3. روشن و با صداقت ارتباط برقرار کنید: ارتباط خوب کلید هر رابطه سالمی است، و این به ویژه در رابطه با رابطه زناشویی صادق است. مطمئن شوید که شما و شریک زندگیتان در مورد آنچه که می خواهید و با آن راحت هستید هم نظر هستید.
  4. مطمئن شوید که رضایت دارید: رضایت در هر رابطه زناشویی ضروری است. مطمئن شوید که شما و شریک زندگیتان قبل از انجام هرگونه فعالیت جنسی رضایت مشتاقانه و آگاهانه خود را داده اید.
  5. محترم باشید: به یاد داشته باشید که رابطه زناشویی یک تجربه متقابل است و هر دو طرف باید با احترام و مراقبت رفتار کنند.
  6. رابطه زناشویی ایمن را انجام دهید: مهم است که اقداماتی را برای محافظت از خود و همسرتان در برابر بیماری های مقاربتی و بارداری ناخواسته انجام دهید.
  7. از آمادگی جسمی و عاطفی خود آگاه باشید: مطمئن شوید که از نظر فیزیکی و احساسی برای رابطه زناشویی آماده هستید. این شامل آگاهی از بدن خود و هرگونه خطر یا عوارض احتمالی است.
  8. آمادگی رابطه خود را در نظر بگیرید: مهم است که مطمئن شوید در رابطه‌ای هستید که در آن احساس راحتی و حمایت می‌کنید و می‌توانید صریح و با صداقت با هم ارتباط برقرار کنید.
  9. از پویایی قدرت آگاه باشید: پویایی قدرت می‌تواند در هر رابطه‌ای نقش داشته باشد، و مهم است که از این پویایی‌ها و اینکه چگونه ممکن است بر روابط جنسی شما تأثیر بگذارد، آگاه باشید.
  10. از هنجارهای فرهنگی و اجتماعی آگاه باشید: هنجارهای فرهنگی و اجتماعی نیز میتوانند در شکل گیری نگرش ها و باورهای ما در مورد جنسیت نقش داشته باشند. مهم است که از این هنجارها و چگونگی تأثیر آنها بر روابط جنسی شما آگاه باشید.
  11. سن و سطح بلوغ خود را در نظر بگیرید: مهم است که به اندازه کافی مسن و بالغ باشید تا پیامدهای جنسی را درک کنید و در مورد سلامت جنسی خود تصمیمات مسئولانه بگیرید.
  12. سابقه سلامت جنسی خود را در نظر بگیرید: اگر سابقه مشکلات یا نگرانی‌های مربوط به سلامت جنسی دارید، مهم است که از این موارد آگاه باشید و اقداماتی را برای محافظت از خود و شریک زندگی‌تان انجام دهید.
  13. آمادگی عاطفی خود را در نظر بگیرید: آمادگی عاطفی برای پیامدهای عاطفی بالقوه رابطه زناشویی، مانند دلبستگی یا احساس صمیمیت، مهم است.
  14. سلامت روانی خود را در نظر بگیرید: اگر نگرانی یا مشکلی در مورد سلامت روان دارید، مهم است که از این موارد آگاه باشید و در صورت نیاز به دنبال حمایت باشید.
  15. mental health-سلامت روانی

  16. سلامت جسمانی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از نظر جسمی سالم باشید و اقداماتی را برای محافظت از خود و شریک زندگی خود در برابر خطرات یا عوارض احتمالی انجام دهید.
  17. وضعیت رابطه خود را در نظر بگیرید: مهم است که در رابطه ای سالم و حامی باشید و بتوانید صریح و با صداقت با هم ارتباط برقرار کنید.
  18. گرایش جنسی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از تمایلات جنسی خود آگاه باشید و به گرایش جنسی شریک زندگی خود احترام بگذارید.
  19. هویت جنسیتی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از هویت جنسی خود آگاه باشید و به هویت جنسیتی شریک زندگی خود احترام بگذارید.
  20. اعمال جنسی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از اعمال جنسی خود آگاه باشید و به اعمال جنسی شریک زندگی خود احترام بگذارید.
  21. ترجیحات جنسی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از ترجیحات جنسی خود آگاه باشید و به ترجیحات جنسی شریک زندگی خود احترام بگذارید.
  22. مرزها و محدودیت‌های خود را در نظر بگیرید: این مهم است که در مورد آنچه هستید و در رابطه زناشویی با آن راحت نیستید، روشن باشید.
  23. آرزوها و نیازهای خود را در نظر بگیرید: مهم است که از خواسته ها و نیازهای خود آگاه باشید و آنها را با شریک زندگی خود در میان بگذارید.
  24. توقعات خود را در نظر بگیرید: مهم است که از انتظارات خود آگاه باشید و آنها را به شریک زندگی خود در میان بگذارید.
  25. محدودیت‌های خود را در نظر بگیرید: مهم است که از محدودیت‌های خود آگاه باشید و آنها را به شریک زندگی خود در میان بگذارید.
  26. سطح راحتی خود را در نظر بگیرید:مهم است که از سطح راحتی خود آگاه باشید و این موضوع را با شریک زندگی خود در میان بگذارید.
  27. امنیت عاطفی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از امنیت احساسی خود آگاه باشید و این موضوع را به شریک زندگی خود در میان بگذارید.
  28. ایمنی فیزیکی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از ایمنی فیزیکی خود آگاه باشید و این موضوع را با شریک زندگی خود در میان بگذارید.
  29. بهزیستی کلی خود را در نظر بگیرید: مهم است که از رفاه کلی خود آگاه باشید و این موضوع را با شریک زندگی خود در میان بگذارید.

تمه، فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری برای داشتن رابطه زناشویی در نظر بگیرید. مهم است که از ارزش ها، مرزها و نیازهای خود و از سوی دیگر شریک زندگی خود آگاه باشید. از سوی دیگر مهم است که با یکدیگر محترمانه، ایمن و باز باشید.

برای حمایت از این پاسخ، در اینجا سه ​​عنوان مرجع معتبر وجود دارد:

  1. «زن راضی جنسی: راهنمای کامل برای سلامت و لذت جنسی» نوشته جنیفر برمن و لورا برمن.
  2. «زوج راضی جنسی: راهنمای سلامت و شادی جنسی» نوشته دیوید شنارچ و ریچل جی کلاین.
  3. «سلامت و رفاه جنسی: راهنمای جامع برای مردان و زنان» نوشته جان آر بی کلاین و جیلیان جی کلاین.
موضوعات: بدون موضوع, آموزشی  لینک ثابت